Hur hittar jag klubben?

För utskrift, använd vår PDF-karta skalad för A4-papper. Den är ritad utan färg för att spara bläck.

Du kan även ta hjälp av Eniros karta och vägbeskrivning. Mata in din startadress så visar programmet snabbaste vägen till oss med bil.

Genväg till SL:s reseplanerare, resmål Stockholms Judoklubb:
Jag vill resa från:

Översiktskarta

Kartan visar området sydväst om Södermalm, vår dojo ligger vid den gröna pilen.

Karta över södra Stockholm med grön pil som visar Brännkyrkahallen, hallen ligger mellan Liljeholmen och Midsommarkransens t-banestationer.
baserad på Stadskartan © Stockholms stad 2006

Närmaste SL-hållplatser och parkering

Pendeltågs- och tvärbanestationen Årstaberg ligger ca en kilometer öster om Nybodahöjden. Du har gratis parkeringsplats från 17.00 bredvid bollplanen (markerat med P i kartan) men kan också ställa bilen längs trottoaren nära ingången.

Karta över SL-hållplatser runt Stockholms JK.

Inne i hallen

Gå in genom huvudentrén mitt på hallens långsida mot gatan, ta till vänster innanför dörren och följ trappen ned. Vår lokal ligger i vänstra korridoren på nedre planet. Tryck på knappen märkt "Stockholms Judoklubb" vid källarplanets dörr så öppnar vi.

Håll vänster efter ingången så kommer du rätt.